2013. jún. 11.

Friss hírek

Szinte minden üzletben történt változás az utolsó bejegyzésem óta.
Tehát kezdjük az elején:

Adsprofitreward: Sorozatos hacker támadások miatt, egyre fejlesztik a programot. Egyre biztonságosabb és egyre több lehetőséget kínál nekünk. Bevetezzék a free tagság helyett a Brozn tagságot 5$-os havidíjjal, mert sajnos a free tagságot sokan nem az üzletépítésre, a jövedelem gyüjtésre használták, csak beregisztráltak és elfelejteték az üzletet, így a mátrixokban a sok üres iroda csak foglalta a helyet. 
 
A minimum kikérés összegét felemelték 2013.06.01-től 30 $-ra.

Ha egy szintre felminősülünk legalább 3 hónapig nem lehet lefelé minősülni. Ha mégis valaki visszafelé minősül a kapott bónuszpontok és a kisebb minősülési szinthez járó bónuszpontok különözete le lesz vonva a VIP pontokból.
 
A Liberty Reserve megszűnése is egy újabb probléma, bár ezt a cég hamar orvosolta. A cég bevállalta a kár 20%-át, a 10%-ot pedig szám szerint meghatározták és a kifizetésekből vonják le addig míg kitermeli a hiányt. Egy hét alatt szinte a hiány harmada teljesült.
A cég végig korrekten tájékoztat bennünket és fizet!!!

Trideci: Sajnos egy hacker támadás érte, mint szinte mindegyik jól menő és fizető üzletet. Mire az admin rendbe tette a LibertyReserve megszünt, magával vitte az emberek pénzét, meg a programok pénzét is köztük a Trideciét is. Mivel szinte a legnagyobb fizetési processzor volt a Tridecinél a baj elég nagy. A program biztonságos és hosszútávú működése miatt több változtatásra kényszerül az admin.   Kb. 3 hetet zárva volt, de már működik. Néhány változás: A 10 $-os Unitjaink mostantól 150%-ot (a 200% helyett), a 30 $-os 166%-ot (a 250% helyett) termel. A teljes indulás julius elejére várható. Már lehet Unitokat vásárolni, pontosan működik a kifizetés. A régi unitok állnak a júliusi indulásig, csak az újonnan vásárolt unitok termelnek pénzt. Még ezzel a stratégiával is lehet keresni, júliustól meg reméljük a régi unitok nagy része is működhet tovább.
 
A Cashxplosion szintén akadozik. A kapott bónusz 100$ kamatait nem adja. Amit eddig kaptam befektettem, ott most már a napi hozamok növekednek. Egyelőre várunk mi lesz vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése